У Києві черговий магазин під виглядом знижки підсовує товар ціною вище, ніж без "акції".

Так обман виявив підписник Telegram-каналду "ХК".

"Еконімя в ... - вона як баба з ПМС, ніби й знижку зробили, а забашляти доведеться більше. Комрад, не ведись - читай цінники, обходь магаз", - прокоментував атор фото.

Так на ціннику куртка жіноча відомого бренду коштувала до "знижки" 3700 гривень, а зі знижкою ціна стала 3795 гривень, що на 95 грн більше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гра з перекресленими цифрами може збити спантелику неуважних покупців, але це лише на руку винахідливим маркетологам.

Додамо, що подібним чином працює ще один популярний заклад.Так, Мешканці Харкова в "Кулиничах" продали слойку з "живою" начинкою.На кадрах видно, як всередині сосиски в тісті повзають опариші. На зауваження дівчини касир з упевненістю відповідає, що "випічку тільки що дістали з духовки".

Харьков Кулиничи, сосиска с опарышами

В Кулиничах продали девушке сосиску в тесте, в которой находились опарыши

Posted by Харьков 1654 on Thursday, 12 July 2018

Нагадаємо, у Києві кілька співробітників охоронної фірми побили чоловіка біля одного з супермаркетів АТБ.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в Україні погіршується ситуація з безпекою. Батьки вже давно не відпускають дітей просто погуляти у двір. Це дуже небезпечно, там можуть підстерігати наркомани, хулігани й різні персонажі з фільмів жахів. Замість цього, залишається лише гуляти по супермаркетах і ТРЦ. Однак і там на щасливу сім'ю можуть чекати небезпеки, такі як"дитяче рабство" та "обід з малюка".

Раніше портал Знай.ua писав, що в українській столиці тривають знущання над споживачами. Так, у гіпермаркеті "Ашан" на Либідській покупці зіткнулися з дуже неякісною продукцією.

Cтало відомо, що на прилавках магазину розмістили прострочені яйця з яких вилізли черв'яки.