Увечері у вівторок, 25 вересня, у Києві на території Бессарабського ринку сталося загоряння. За викликом на місце події прибули шість пожежних машин і одна одиниця спецтехніки. За попередніми даними, займання почалося в підвальному приміщенні Бессарабського ринку. Про це повідомляє Інформатор.

Дзвінок на лінію 101 надійшов близько 19:10. За словами відвідувачів, на території ринку стояв запах гару, а в приміщеннях почало гаснути світло. Прибулі на місце рятувальники встановили, що загорілися побутові речі на площі 15 квадратних метрів. Продавців та відвідувачів ринку евакуювали.

У 19:43 пожежу локалізували, а станом на 20:15 загорання вдалося повністю ліквідувати. Причину пожежі встановить слідство. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Раніше повідомлялося, що страшна пожежа поставила на вуха столицю, жителі в паніці. В українській столиці горіли Русанівські сади. За інформацією спецслужб в лісопарковій зоні біля річки Десенка спалахнуло сміттєзвалище. За повідомленнями столичних ЗМІ стало відомо, що пожежа почалася в суботу, 22 вересня, близько 12.30 годин. Полум'я охопило майже 200 метрів лісопосадки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, сильні пориви вітру перекинули вогонь на дерева й кущі. На території велике задимлення через пластик та поліетилен на звалищі, там також вибухали балони з побутовою хімією. Чорний дим було видно з різних районів столиці.

Ми також писали, що в інтернеті з'явилися відомості про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Так, киянка Маргарита Дідик на своїй сторінці в Facebook розповіла, що з торгового центру на Оболоні був помітний дим, а потім туди попрямували пожежні машини і карети швидкої допомоги.

Нагадаємо, українську столицю охопив зловісний дим, що відбувається.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Києві спалили 6 автомобілів.

Також портал "Знай.uа" писав, що язики полум'я поглинули українську школу.