Користувачі програми Uber, а також таксисти скаржаться на роботу програми. Киянка розповіла про жахливий досвід поїздки в таксі від Uber. Про це вона написала у своєму Facebook.

"Бодя викликав машину на дві адреси: мій і свій. Сіли в машину, і через 300 метрів таксист каже, що у нього адреса помінялася і тепер ми їдемо лише на одну. Заходимо в мобільний додаток Uber - у нас там дві адреси, а на телефоні таксиста - тільки одна", - написала дівчина.

Після цього дівчина вирішила зателефонувати оператору.

ВРЕМЯ ПОЛ ВТОРОГО, ПОРА ТРУБИТЬ ТРЕВОГУ Все мои друзья знают, что я не пользуюсь Uber такси. Пол второго ночи, едем с...

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Posted by Lena Vaintraub on Tuesday, 25 September 2018

"Я не розгубилася і запитала: "А у Вас є якийсь зв'язок з оператором? Ну може номер якийсь?"
Таксист: "Дівчина, у нас в Über людину зарізали і ніхто нікуди не додзвонився". Після цих слів дзвоню 9988. Після з'єднання з оператором виявляється, що ніякого відношення дзвінки на цей номер не мають до мобільного додатка. Мене перевели на іншу лінію, де автовідповідач повідомив, що всі питання можна задати у програмі", - пише дівчина.

У підсумку, таксист довіз молодих людей до дому, як було спочатку в маршруті.

"В кінці поїздки у нас знялися гроші тільки за одну адресу і довелося доплатити таксисту готівкою, оскільки це не чесно. Бодя ще раз додзвонився 9988, де йому сказали, що обов'язково розглянуть звернення і що він не повинен був доплачувати, а водій буде покараний".

Дівчина сказала, що таксиста не було за що карати.

"За що? За те, що додаток не працює і дає збої? Вам потрібно покращувати сервіс, і працювати в єдиній екосистемі, а не карати водіїв", - написала вона.

Нагадаємо, в соціальній мережі з'явилися тривожні повідомлення про спроби грошових махінацій з боку водіїв популярної служби таксі Über.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в українській столиці водій Über жорстко побив пасажирку, відомо, що чоловік наніс жінці удари по голові.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що в Києві таксист Über жорстоко побив пасажирку.