Правоохоронці затримали двох колишніх співробітників миліції, підозрюваних у тортурах з застосуванням розігрітої праски. Чоловіки до цього перебували у розшуку 7 років.

Про це йдеться в повідомленні прес-служба прокуратури міста Києва в Facebook.

поліція
поліція

"Слідчими прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками управління внутрішньої безпеки в Києві ДВБ Національної поліції України затримали двох колишніх працівників міліції, що 7 років перебували у розшуку. Вказані особи підозрюються у перевищенні влади, застосуванні фізичного насильства та катування із застосуванням розігрітої праски по відношенню до затриманого з метою отримання від нього свідчень про вчинений злочин", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що підозрювані ховалися з того моменту, як їх звільнили з міліції в 2011 році. Їх вдалося затримати в середу, 26 вересня.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

поліція
поліція

У 2014 році їх колишнього керівника Святошинський райсуд засудив до п'яти років позбавлення волі за ч. 2 ст. 127, ч. 4 ст. 358 і ч. 2 ст. 365 КК.

Раніше повідомлялося, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що 25 вересня в Деснянському районі Києва було знайдено труп чоловіка з відрізаними статевими органами. Деякі подробиці вбивства є неправдивими.

Статеві органи чоловіка не відрізали. Про це повідомила заступник прес-секретаря Головного управління Національної поліції у Києві Яна Неруш, передає Інформатор.

Як повідомляється, у вівторок, 25 вересня, до правоохоронців надійшов виклик про те, що на Троєщині виявили труп. Слідчо-оперативна група виявила сліди насильницької смерті. За попередньою інформацією, тіло пролежало менше доби, також біля нього були знайдені шприци.

Нагадаємо, у Києві в районі Дарниці поліція спільно з СБУ затримала чоловіка, у якого вилучили зброю та боєприпаси.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві на Борщагівці трапилася невідомий стріляв з житлового будинку.

Також "Знай.ua" писав, відморозок відібрав життя у дівчини за безкоштовний сніданок.