У Києві біля однієї зі шкіл сталась стрілянина. Згодом перехожі виявили закривавленого чоловіка. Попередньо, він намагався покінчити життя самогубством, поранивши себе з вогнепальної зброї.

Інцидент стався 26 вересня близько 18:00 на вулиці Срібнокільська, 8а. Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, чоловік 1975 року народження вистрілив в себе з саморобного вогнепального пристрою. Його побачили перехожі, він знаходився просто пережд школою №314.

На місце викликали поліцію та "швидку". Медики надали першу допомогу на місці та забрали пораненого у лікарню.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Що стало причиною такого вчинку — наразі з'ясовують правоохоронці. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Усі деталі інциденту з'ясовуються.

Додамо, у Києві останнім часом все частіше влаштовують стрілянину. Так, нещодавно чоловік відкрив вогоноь із вікна багатоповерхівки. А 26 вересня, у столичному районі Дарниці поліція разом із СБУ затримала чоловіка, у якого вилучили зброю та боєприпаси.

Крім того, у метро стався інцидент. Поліція затримала незвичайного пасажира, який намагався перезти гранату.

Нагадаємо, 26 вересня минуло шість років з дня кривавих подій у київському ТРЦ "Караван". І хоча справа набула міжнародного розголосу, розшуком займався "Інтерпол", але за такий тривалий проміжок часу слідство досі не дало суттєвих результатів. Ми вирішили заповнити найбільші прогалини в цій історії – від самої стрілянини, до сьогодні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у селищі Рокитне Київської області місцевий житель влаштував стрілянину на автозаправній станції (АЗС).

Також Знай.ua писав про те, що в одній з піцерій Одеси охоронець завдав смертельного удару відвідувачу, який був на підпитку. Вдома молодий чоловік упав у кому та помер.