Скандальний торгівельний центр "Гулівер", який розташований у Києва на вулиці Спортивна, спробують продати у системі електронних торгів арештованим майном.

Відповідний лот з’явився у системі напередодні.

Наразі вже відомо, що стартова ціна продажу нерухомості стартує від 18,17 мільярдів гривень. Проте потенційним покупцям відразу ж доведеться розщедритись та внести предоплату у розмірі 908, 85 мільйонів гривень.

Крім того відзначається, що лот виставив на продаж "Ощадбанк", у якого цей торгівельний центр перебуває у заставі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що раніше на ТРЦ "Гулівер" було накладено арешт у зв'язку з кримінальною справою, яка була відкрита проти власників банку "Михайлівський" за підозрою у фінансових махінаціях.

Разом з тим варто відзначити, що триповерховий торгово-розважальний центр (ТРЦ) "Оазис" площею 14,5 тис. кв. м, розміщений на місці кільця біля ст. метро "Героїв Дніпра" у Києві, відкриється у грудні 2018 року.

Крім того відзначається, що проектом будівництва передбачається створення функціонального даху з озелененням та великим фуд-кортом з відкритою терасою.

До слова наразі вже відомо, що головним орендатором ТРЦ стала мережа супермаркетів Varus, орендарями фуд-корту - "Пузата-Хата" і KFC, серед інших орендарів – KyivStar, "Сота", Yves Rocher, "Золотий Вік". Орендна площа ТРЦ "Оазис" становить 13,2 тис. кв. м.

За даними ЗСІ, розміщення над станцією метрополітену забезпечить ТРЦ високу відвідуваність: щоденний потік в районі метро – понад 100 тис. чол. на добу.

Варто відзначити, що ще до відкриття майбутній ТРЦ отримав скандальну славу. Вся справа в розміщенні, адже величезну споруду будували над станцією метро. Будівництво триповерхового ТРЦ "Оазис" на місці кільця біля ст. метро "Героїв Дніпра" у Києві почалося в 2016 році.

Проект передбачав, що чотири виходи зі станції будуть пов'язані з торговим центром. Будівництво об'єкта планувалося завершити в 2018 році. Його замовником є ТЗОВ "Фірма Елікон Лтд.", генпідрядником – ТОВ "Мегалайн Інжиніринг", підрядником – ПРАТ "Метробуд".

Обшуки в ТРЦ Гулівер

Нагадаємо, жителі Підгірців перекрили трасу через ТРЦ і корупцію чиновників.

Як повідомляв "Знай.ua", хто заробляє мільярди на Києві та киянах.

Також "Знай.ua" писав, що знахабніла київська касирша отримала урок на все життя, так повинен чинити кожен.