Мережу вразила новина про те, що 25 вересня прямо в центрі Києва обікрали громадянина Ізраїлю в той час, поки він перебував у ресторані місцевої кухні.

Про це стало відомо з повідомлення "Страны" з посиланням на джерела в поліції.

злодії

Як розповіло джерело, цей неприємний випадок стався в ресторані української кухні "PetruSь", який знаходиться на Еспланадній. Шокує те, що ресторан розташовується в дорогому кварталі.

Жертвою пограбування став маркетолог по імені Яків, який приїхав як турист. Цей заклад гість столиці вибрав абсолютно випадково.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

заклад

Звичайно ж, від закладу такого рівня гість очікував гідного сервісу і безпеки. Однак, грабіжники змогли пробратися і туди. Злодії дуже акуратно виконали свою роботу, через що гість не помітив нічого підозрілого.

Пропажу зі своєї сумки конверта з понад 9 тисячами євро і 1200 доларів (трохи менше 400 тисяч гривень) США ізраїльтян виявив тільки при розрахунку за чеком.
Після того, як Яків усвідомив весь жах ситуації він попросив викликати поліцію і написав заяву про крадіжку.

пограбування

На даний момент відомо, що поліція працює з камерами спостереження для того, щоб встановити особи злодіїв. Заведено кримінальне провадження по ч.4 ст.185 КК України - крадіжка у великих розмірах (від 5 до 8 років в'язниці). Однак, працівники поліції повідомляють, що перспектива розкриття цієї справи дуже туманна.

Крім того, гість їде на батьківщину вже на початку жовтня, а слідство може затягнутися на тривалий період.

Поліцейські додали, що ресторани в центрі Києва - улюблене місце кишенькових злодіїв, оскільки там часто можна зустріти заможних людей. Злодії спеціально дорого одягаються, щоб злитися з елітними клієнтами, замовляють чай або каву, і, як тільки чийсь портфель або сумка залишаються без нагляду - тут же запускають в нього руки. Працюють вони професійно: наприклад, проходять поруч із чужою сумкою з піджаком на руці, потім імітують падіння піджака і, прикрившись їм, запускають пальці в сумку. Діють настільки віртуозно, що гаманець залишається в сумці, але вже без грошей.

злочинець

Однак, дуже прикро, що через вчинок злодіїв у гостя столиці залишиться таке враження про нашу країну. А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, на Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму. Малолітнього злочинця вже схопили правоохоронці.

Як повідомляв Znaj.ua, буквально днями в українському Дніпрі викрили нову схему шахрайства аферистів. Своєю історією поділився у соцмережі Facebook місцевий житель Роман. Також в пості хлопець докладно розповів про аферу, з якою він зіткнувся.

Також Znaj.ua писав про те, що в мережі з'явився відеозапис пограбування у Києві. На одній з вулиць столиці в районі Троєщина у чоловіка поцупили барсетку.