Українську столицю шокував нічний інцидент. У ніч з 27 на 28 вересня біля станції метро "Позняки" біля магазину "Баул" знайдено труп чоловіка. За оперативними даними медиків, причиною смерті стало передозування наркотиками.

Так, труп чоловіка знайшли приблизно о 01:30. Співробітники слідчо-оперативної групи оглянули місце знахідки тіла. Жодних документів чи речей при ньому виявлено не було, особистість не встановлена. Про це повідомляє "Информатор".

За попередніми даними медиків, смерть наступила в наслідок наркотичного передозування. На вигляд померлому близько 30 років. Був одягнений у темно-сині джинси, синю кофту та кросівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля однієї зі шкіл сталася стрілянина. Згодом перехожі знайшли закривавленого чоловіка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попередньо, він намагався покінчити життя самогубством, поранивши себе з вогнепальної зброї. Інцидент стався 26 вересня близько 18:00 на вулиці Срібнокільська, 8а.

За попередньою інформацією, чоловік 1975 року народження вистрілив в себе з саморобного вогнепального пристрою. Його побачили перехожі, він знаходився просто перед школою №314.

Варто нагадати, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що 25 вересня в Деснянському районі Києва було знайдено труп чоловіка з відрізаними статевими органами. Деякі подробиці вбивства є неправдивими. Статеві органи чоловіка не відрізали. Про це повідомила заступник прес-секретаря Головного управління Національної поліції у Києві Яна Неруш.

Як повідомляється, у вівторок, 25 вересня, до правоохоронців надійшов виклик про те, що на Троєщині знайшли труп. Слідчо-оперативна група знайшла сліди насильницької смерті.

Нагадаємо, в Одесі потяг їхав з трупом підлітка на даху.

Як повідомляв Знай.uа п'яна киянка на Lanos знесла авто і в'їхала до церкви замолювати гріхи.

Знай.uа писав, голлівудського актора знайшли мертвим у власному будинку.