Вже наступного літа кияни та гості міста побачать оновлений Хрещатик – принаймні, так обіцяє мер столиці Віталій Кличко.

"Справді, Хрещатик сьогодні знаходиться у "втомленому" стані. Але, ми з вами зустрінемося на ньому влітку наступного року, і ви поділитеся своїми враженнями від оновленої центральної вулиці столиці", – запевнив він в ефірі однієї з українських радіостанцій.

Віталій Кличко
Віталій Кличко


Проблеми на дорогах Києва нікуди не поділися, Кличко, на щастя, хоч це визнав. Але чому їх не вирішили за час його перебування на посаді, так і не пояснив. Обмежився тільки тим, що за Хрещатик нібито "ніхто не брався", тому що всі сили кинули на основні магістралі міста. Цікаво, з якої причини центр столиці до основних не відноситься.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Подивіться на вулицю Леонтовича. Це стандарт, до якого ми будемо підтягувати всі вулиці. Коли сміттєві баки прибрані під землю, укладений новий асфальт, встановлене сучасне освітлення, гарні газони висаджені. Вулиця має зовсім інший вигляд", – додав мер.


Кличко стверджує, що за попередніх 2 роки в Києві "капітально відремонтували" понад 500 км доріг та проїздів. Цього року планують оновити 300 км. Загалом у Києві близько 1667 км доріг. Але якщо б мер столиці переглянув відгуки водіїв у соціальних мережах про нібито "відремонтовані" дороги, то побачив би суттєві розбіжності зі своїми обіцянками.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Та ж сама ситуація із транспортною розв'язкою: питання постійних заторів, як підрахували минулого року експерти, можуть вирішити тільки додаткові, 8-смугові автошляхи.


Дивіться: Віталій Кличко заспівав композицію "Бітлз"


Нагадаємо, в Україні збираються розпочати будівництво першого автобану за всіма вимогами Європейського Союзу, кошти на нього може виділити Німеччина.
Як повідомляв Знай.ua, на в'їзді в Київ побудують 5 дворівневих транспортних розв'язок.
Також Знай.ua писав, в самому центрі Києва з'явилася незвична скульптура.