У мережі розбушувався скандал з приводу антисанітарії в мережі локшина-барів Noodle Doodle. Один з барів, який знаходиться в ТРЦ "Dream Town" викрили на тотальній антисанітарії.

Пізніше в мережі користувачі активно почали проявляти обурення з приводу того, що сталося і писати про те, що не раз помічали тарганів в ТРЦ.

Так, один з користувачів також висловив невдоволення на своїй сторінці у Facebook, після чого чоловіка закидали негативними повідомленнями і попросили не писати поганого про "Noodle Doodle".

[embed]https://www.facebook.com/maxim.alexander1/posts/1452243178210989?__xts__

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Хлопці, це перейшло всі межі. Я безумовно хочу привернути увагу до проблеми поганих закладів громадського харчування та сявок, що загрожують розправою, але самі С14 мені ще не погрожували. Той факт, що люди сприйняли фразу "C14 + Noodle" всерйоз, говорить лише про те, що вони спочатку мають побоювання і упередження щодо цієї організації і це проблема самих С14. Вони дали зробити з себе страшилку. Це і є предмет мого стьобу вище. Будь ласка, не треба додумувати зайве", - написав користувач.

Повідомляється, що хлопцеві написав нібито один з учасників націоналістичної спільноти С14 і грубо попросив не писати погане про мережу локшина-барів.

Раніше повідомлялося, що популярну київську мережу локшина-барів Noodle Doodle викрили в антисанітарії. Про це розповіла киянка Ольга Данилова, повідомляє телеграм-канал "ХК".

За її словами, разом з подругою вони вирішили поїсти в ТРЦ Dream Town. Серед точок харчування, розташованих на фуд-корті, їм сподобалися саме Noodle Doodle. Однак коли вони отримали своє замовлення, Ольга вирішила подивитися під вкладиш на підносі, виданому на касі.

Виявилося, що до вкладиша із зворотного боку прилипла маса тарганів, деякі з них навіть ще ворушилися.

Нагадаємо, улюблене кафе киян окупували бридкі створіння.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" популярний київський супермаркет виявився смітником.

Також Знай.uа повідомляв, що посеред "Сільпо" носяться руді гості