На вулицях Києва водії помітили автомобіль Peugeot з номерами так званої "ДНР". Знімки одразу опублікували у мережі, додавши, що машина була припаркована у дворі будинку на вулиці Тороповского, 41, в Дніпровському районі столиці:

"Ось зараз під будинком стоїть автомобіль з "днровським" номером. На баку наклейка, видно, що був опечатаний", - написав авто фото.


Чоловік не гаяв часу і одразу повідомив про це правоохоронцям, втім, коли копи приїхали на місце "гастролер з Донбасу" вже зник. Пізніше авто знову помітили, в центрі міста:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Вранці побачив ЦЕ в районі цирку і не повірив своїм очам. Це що, Київ став Донецької області?", - обурються в коментарях.


До речі, на окупованих територіях попри всі припущення бізнес на машинах робить мало не кожен охочий підзаробити. Здавалось би, у непідконтрольних Україні містах придбати авто нереально, але на диво ринки тут є свої, і вони працюють, немов за годинником.


Не всі автосалони зруйновано, хоча простоюють і спорожнілі, приміром, у Луганську пропонують купити іномарки у нормальному стані, на будь-який смак та бюджет.

Подейкують, що більшість авто привозять сюди з Росії, Польщі, Литви, Європи, але левову частку постачає Грузія.


Дивіться: як купують машини в "ДНР"?


Нагадаємо, український оператор засвітився у роботі на "ДНР".
Як повідомляв Знай.ua, встановлено причину масового отруєння мешканців окупованих територій.
Також Знай.ua писав, співробітники Служби безпеки України блокували в Харкові контрабандне надходження на територію України сильнодіючого анаболічного препарату – метандиєнона.