У Києві біля станції метрj сталась надзвичайна подія. Маршрутку з пасажирами захопили озброєні невідомі. Нікого не випускають, про їх вимоги поки що невідомо.

Про це повідомляють "Вести"

Інцидент стався біля станції метро "Видубичі".

За данми джерела, цю інформацію повідомили заручники.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За попередніми даними, троє невідомих, озброєні ножами, захопили маршрутку з пасажирами.

На даний момент відомо, що маршрутка повинна була слідувати рейсом "Київ-Городище".

Родичі захоплених пасажирів терміново звернулись до правоохоронців.

Вимоги зловмисників не відомі. Пасажирів, серед яких є діти не випускають з автобуса.

Нагадаємо, у Харкові сталась чергова моторошна аварія. У ДТП на вулиці Достоєвського постраждали шість людей, у тому числі водій та пасажир позашляховика, який протаранив припарковану на зупинці маршрутку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції чоловік напав з ножем на начальника місцевої поліції біля будівлі муніципалітету міста Родос. Потерпілий помер у лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що навіжений пасажир по-звірячому побив маршрутчика, шокуюче відео. Мотрошна подія сталась у Запоріжжі.

Повідомляється, що інцидент стався 25 вересня. На відео видно, як кремезний чоловік накинувся на водія та почав гамселити, водій намагався прикрити себе від ударів.