Після оголошення про закриття кінотеатру на Городецького, у Києві припиняє свою роботу ще один популярний кіотеатр "Кінопанорама".

Про це повідомила адміністрація кінотеатру на сторінці в Facebook, де опублікували прощальне звернення.

"Кінопанорама" знаходиться у центрі міста, на вулиці Шота Руставелі.

30 вересня в кінотеатрі відбудеться "Останній сеанс" - прощальна вечірка, на якій покажуть хроніку про кінотеатр і фільм "Панорама" Юрія Шилова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Організатори події анонсують, що гостями останніх сеансів будуть люди, які внесли свій вклад у роботу закладу, робили в "Кінопанорамі" свої проекти.

Додамо, що у п'ятницю, - останній день роботи команди "Кінопанорами" на чолі з директором Наталією Соболєвої.

До 2008 року "Кінопанорама" була в комунальній власності міста. Потым у заклыду з'явився власник, а з 2009 року він належить компанії пакистанського бізнесмена, чоловіка співачки Камалії ISTIL Group Мохаммада Захура.

Наразі невідомо, чи буде змінюватися профіль будівлі, де розташована "Кінопанорама".

Відомо, що на даний момент кінотеатр розірвав контракти з орендодавцями і припиняє покази фільмів.

Нагадаємо, днями стало відомо про закриття ще одного популярного кінотеатру у центрі Києва. Так, про закриття оголосили в закладі на Городецького, кінотеатр "Україна" припиняє своє існування.

Як повідомляв портал Знай.ua, один з найпопулярніших серед киян ринків зівняли з землею. Біля станці метро Шулявска повним ходом триває очищення території, аде на черзі реконструкція сумнозвісного мосту.

Також Знай.ua писав про те, що археологи на півночі Італії, у місті Комо знайшли несподіваний скарб при розкопках стародавнього театру. Так у колишньому театрі Крессони знайшлися стародавні римські монети, які можуть коштувати цілий статок та представляють неабияку історичну цінність.