У п'ятницю, 28 вересня в загальному доступі в мережі з'явилося відео з метро Києва, на якому вдалося сфотографувати чоловіка, який демонстрував дівчатам свій статевий орган.

Відповідне відео опублікував паблік "Київ оперативний" у Facebook.

Невідомий звертався до дівчат в київському метро з проханням про допомогу. Коли вони відгукувалися, то чоловік оголяв свій статевий орган.

Відео з збоченцем зняла одна з перехожих дівчат, коли помітила, чим займається чоловік, якому на вигляд було близько 30 років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ти що робив? Я тебе зараз заллю газовим балоном", - пригрозила дівчина на відео.

Як тільки хлопець побачив, що його знімають, то почав тікати і сів у перший ліпший відкритий вагон, так як не вийшло "загубитися" серед чекаючих на поїзд всередині станції.

Для того, щоб настирлива дівчина, яка його знімала і на повний голос говорила про його "подвиги" і маленький статевий орган, він навіть спробував вдарити його ногою.

Раніше житель Харкова розповів, що його 10-річну доньку намагалися зґвалтувати в ліфті. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За даними видання, неприємний інцидент стався в п'ятницю, 14 вересня, близько 16 години вечора. Дівчинка розповіла батькам, що вона поверталася додому, коли з нею в ліфт зайшов чоловік.

Нагадаємо, студентка з перерізаним горлом "повернулася" з того світу і помстилася кривдникам. Скло зачепило кілька разів сонну артерію.

Як повідомляв "Знай. ua", шалена пара сяде за інтим з собакою. Собакою займаються зоозахисники, а громадськість обурена занадто м'яким вироком.

"Знай. ua" писав, що збоченець затиснув дитини в ліфті і показував геніталії. Харьковчанин заявив про те, що його 10-річну доньку хотіли зґвалтувати.