Днями співробітники однієї з київських охоронних фірм відзначилися невмотивованою жорстокістю при затриманні грабіжника у продуктовому магазині.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook користувач Володимир Петров.

Затримання крадія в продуктовому магазині

🚨🚔 Сьогоднішній ранок для Шериф розпочався із затримань. Близько 5 ранку спрацював сигнал тривоги продуктового магазину. Через 3 хвилини на місці події група швидкого реагування виявила виламану панель в пластикових вхідних дверях, другі двері відкриті шляхом «ривка» та чоловіка, який намагався винести товари. Пішов на злочин чоловік не сам. Біля об’єкту крадія очікував автомобіль, який з появою наряду покинув територію, але з нього випадково зірвався реєстраційний номер 😏 Для подальшого розгляду справа перейшла до поліції. Магазинні крадіжки – це не завжди нишком схована за комір дрібниця, часом це організоване пограбування, яке здатна зупинити лише група швидкого реагування.

Geplaatst door Холдинг Шериф op Donderdag 27 september 2018

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На кадрах видно, як зловмисник зламує замок магазину, заходить всередину і, обережно переміщуючись, бере необхідні йому речі., серед яких - пляшка алкогольного напою.

Співробітники охоронної фірми прибули за декілька хвилин після взлому. побачивши їх, чоловік одразу ж підняв руки вгору і ліг на підлогу. Однак "доблесним" охоронникам порядку цього виявилося замало, і вони почали щосили гамселити лежачого злочинця ногами.

"Жартуємо з охоронною фірмою "Шериф" співробітники які виклали відео на якому їх працівник заради задоволення штовхає людину ногою в живіт", - підписав відео користувач.

У мережі одразу ж засипали повідомленнями, у яких користувачі потролили охоронців.

Шутим с охранной фирмой «Шериф» сотрудники которые выложили видео на котором их работник ради удовольствия пинает человека ногой в живот. https://www.facebook.com/ohranasheriff/videos/478537609311886/

Geplaatst door Владимир Петров op Vrijdag 28 september 2018

Нагадаємо, мережу вразила новина про те, що 25 вересня прямо в центрі Києва обікрали громадянина Ізраїлю в той час, поки він перебував у ресторані місцевої кухні.

Про це стало відомо з повідомлення "Страны" з посиланням на джерела в поліції.

Як розповіло джерело, цей неприємний випадок стався в ресторані української кухні "PetruSь", який знаходиться на Еспланадній. Шокує те, що ресторан розташовується в дорогому кварталі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, на Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму.

Малолітнього злочинця вже схопили правоохоронці.

Про це повідомляє "ВГороде".

Інцидент стався у вівторок, 25 вересня, під Києвом у селі Розаліївка Білоцерківського району.

Як повідомили представники Нацполіції Київської області, 12-річний хлопчик вкрав у 62-річної місцевої жительки гроші, оргтехніку та інші цінні речі на загальну суму близько 20 тисяч гривень. Копи з'ясували, що злочинцем був друг її сина.

Також Знай.ua писав про те, що 19 вересня у Києві сталося розбійне пограбування "Спорт лото" на бульварі Тараса Шевченка, 10.