У Національній музичній академії імені Чайковського відбулися вибори ректора.

Як повідомляється на сайті Консерваторії, у другому турі виборів переміг Максим Тимошенко, якого Міністерство культури призначило, а потім зняло з посади виконуючого обов'язки ректора Консерваторії.

Тимошенко отримав 261 голос. Згідно з нормативними документами, у виборах беруть участь члени робочого колективу Академії.

У другий тур з ним вийшов Юрій Чекан - музикознавець, професор Академії. Він набрав 141 голос.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Максим Тимошенко - син Олега Тимошенко, колишнього ректора Консерваторії з 1983 по 2004 роки. Максим Тимошенко був директором Київського фонду культури, викладав у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

У червні Мінкульт призначив його в.о. ректора, коли повноваження Володимира Рожка закінчилися, але вже в серпні звільнив, поставивши на його місце першого проректора Анатолія Бровия. Перший тур виборів нового ректора відбувся 20 вересня.

Нагадаємо, Олег Винник сходив на пари до Поплавського.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", керівництво університету Богомольця звільнило всіх викладачів і тисячі студентів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Богомольця повернулася скандальна ректорка.