Інцидент стався в суботу, 29 вересня, зранку. У Києві відбулася пожежа у квартирі пенсіонерів п'ятиповерхового будинку.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний" у Facebook.

Суботнім ранком в Києві на Воскресенці сталася пожежа по вулиці Курнатовського, 26А. В охопленій вогнем квартирі проживало двоє пенсіонерів. Один з них – чоловік, помер.

За попередніми даними, загоряння могло відбутися в результаті короткого замикання старої проводки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До того ж не виключається ймовірність швидкого поширення вогню з-за того, що квартира була забита різним мотлохом, який був розкиданий по всій квартирі.

В наслідок пожежі, яка сталася на вулиці Курнатовського, 26А, в квартирі двох пенсіонерів, загинув чоловік. За попередньою версією, пожежа спалахнула через застралу проводку та/або через «захламлення» квартири.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 29 september 2018

Пожежу було ліквідовано, а на місці інциденту працюють правоохоронці та експерти.

Раніше повідомлялося, що в четвер вночі, 27 вересня, страшний пожежа почалася на столичній Оболоні: тут вогонь охопив один із магазинів на ринку "Мінський", який знаходиться біля станції метрополітену.

Через годину рятувальники повністю загасили приміщення. Щоб зробити це, пожежникам довелося виламувати двері сусідніх торгових павільйонів.

Очевидці розповіли, що вночі невідомі кинули в магазин пляшку із запальною сумішшю, а працівники ринку, у свою чергу, стверджують, що бачили, як перед початком пожежі іскрився один з щитків електропроводки.

Вот так вот идешь ночью в магазинчик за пивом, а там рынок пылает. Оболонь, Минский рынок.

Geplaatst door Виталий Пасичный op Woensdag 26 september 2018

Зараз точну причину займання встановлюють фахівці. У результаті події, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Відео пожежі на своїх сторінках в Facebook викладають очевидці НП.

Нагадаємо, нічний пожежа охопила популярний столичний ринок. За попередньою інформацією, в результаті події ніхто не постраждав.

Як повідомляв "Знай. ua", найбільша пожежа в елітному районі столиці потрапив на відео.

"Знай. ua" писав, у центрі Києва палає Бессарабський ринок, подробиці і кадри.