Слідом за кінотеатром "Україна", припиняє роботу і "Кінопанорама" у Києві. Така інформація стала відома від колишнього директора кінотеатру Наталії Соболєвої в її профілі в соцмережах.

30 вересня пройде "Останній сеанс" - прощальна вечірка, де відбудеться показ хроніки про кінотеатр і кінокартини "Панорама" Юрія Шилова.

Організатори заходу розповіли, що будуть присутні люди, які представляли в "Кінопанорамі" свої проекти.

Чи буде змінено профіль будівлі, на даний момент невідомо. З'ясувалося, що зараз кінотеатр розірвав договір з орендодавцем і зупиняє покази фільмів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Керівник кінотеатру, яка залишила свій пост, повідомила, що їй дуже шкода, адже вона бачила розвиток кінотеатру зовсім інакше. Жінка повідомила про те, що 30-го листопада "Кінопанорама" повинна була відзначити 60-річчя. Центр Довженка хотів провести показ ретроспективи Кіри Муратової на кіноплівці. Були розпочаті командою співробітників зйомки невеликого кінофільму. Друзі екс-керівника планували подарувати кінотеатру нові крісла і ковролін.

"Саме моє звільнення не є проблемою. Я переживаю за великий зал, який намагалася зберегти. Якщо його збережуть в первозданному вигляді, не порушивши архітектури і акустики, я буду щаслива", - з сумом повідомляє Наталія Соболєва.

Деталі звільнення команди працівників кінотеатру не повідомляються, проте, колишня директорка розповіла, що все було на законних підставах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ольга Бузова попрощалася зі своїми фанатами, скасувавши концерти, які вже були оплачені. Причину такої поведінки співачка називає. Нею стало бажання зірки збирати повні стадіони прихильників, а не третину залу, що виходить у результаті.

Крім цього, у числі причин називають і перевтому Ольги. Дівчина відчуває слабкість, їй доводиться часто звертатися до допомоги медиків, які відразу ставлять крапельницю знаменитості. Таким чином, концертний директор змушена скасовувати виступи Бузової.

Також стало відомо, що вчені радять жителям Землі прощатися, так як катастрофа вже близько.

До того ж, Знай.UA писав про несподіваного переможця Венеціанського кінофестивалю.

Також Знай.UA показав трейлер нового блокбастеру про Капітана Марвел.