У неділю, 30 вересня, у Києві стався жахливий інцидент. Так напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний"

У столиці вночі, близько 02:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що четверо невідомих посеред вулиці відкрили вогонь.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони і затримав чотирьох порушників. Відомо, що група молодих людей з невідомих причин відкрила вогонь з травматичної зброї.

Зловмисники були затримані нарядом поліції. Той, на кого була зареєстрована зброя виявився поліцейським з Київської області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Деталі і долю київського поліцейського поки не коментують.

Як передають ЗМІ, під час огляду місця події, правоохоронці виявили стріляні гільзи та вилучили у одного з затриманих пістолет "Макарова", призначений для стрільби гумовими кулями.

Варто відзначити, що раніше, автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього в'їхала машина копів, коментує подію учасник ДТП. За свідченнями копи порушили правила.

Водій-патрульний із забоями, зате у власника " Мерседеса-підозра на струс мозку.

Повідомляється, що чоловік скаржився на те, що всі 5 екіпажів, які приїхали на ДТП, займалися тільки своїми працівниками, а до нього підійшли тільки через 10 хвилин.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва зловмисник, погрожуючи ножем відібрав у чоловіка особисті речі, однак за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину правопорушника затримали правоохоронці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, у Києві зловили після погоні нетверезого водія машини, який активно чинив опір діям правоохоронних органів.

Також портал "Знай.uа" писав, вночі посеред дороги в районі Поштової площі столиці йшов пішохід. Відомо, що чоловікові робили зауваження не тільки автомобілісти, а й перехожі. Однак він на прохання і звернення на свою адресу ніяк не реагував.