У мережі з'явилося показове відео з місця ДТП на проспекті Перемоги в Києві за участю п'яного водія Mercedes на єврономерах.

Інцидент стався в суботу, 29 вересня.

Відповідне відео опубліковано у Facebook.

На кадрах можна побачити винуватця аварії, якого поліцейські просять пройти тест на алкоголь, подихавши в Драгер.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Водій не пручається, проходить тест. У підсумку, прилад показує перевищення рівня алкоголю в крові в цілих дев'ять разів. Відзначимо, що у водія Mercedes на єврономерах в крові виявили 1,7 проміле алкоголю, при допустимій нормі 0,2.

Користувач Facebook Анатолій Колот розповів, що винуватець на євроблясі мало не вбив його та дружину з дитиною.

Дивіться: Хто роз'їжджає по вуицях українських міст

Осторожно, нецензурная лексика! Нет предела и конца синелобым на наших дорогах! Очередное пьяное ДТП в Киеве на пр. Победы около станции метро Берестейская. Пьяный водитель #Mercedes на литовской регистрации чуть не отправил семью с 2.5 летним ребенком из #Renault на тот свет. От удара Рено развернуло и отбросило через тротуар и пешеходный переход на зеленую зону. Драгер показал 1.77 промилле! В 8.85 раз выше допустимой нормы!!! Чудом обошлось без пострадавших. Когда уже закончаться алкаши на наших дорогах? #дтп #Киев #авария #фото #kiev #kyiv #дтпкиев #29сентября2018 #29сентября #сентябрь #осен ь #autumn #29september #29september2018 #рено #мерседес @max20870

Geplaatst door Valeria Shevchuk op Zaterdag 29 september 2018

Додамо, у Харкові горе-водій збив жінку-пішохода та залишив помирати на місці аварії. У мережу потрапило відео з місця смертельно ДТП.

За словами правоохоронців, жертвою ДТП стала жінка віком приблизно 40-45 років.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 вересня близько 22.50 біля супермаркету "АТБ" по вулиці Ахсарова. Попередньо встановлено, що невстановлений автомобіль смертельно травмував жінку, віком близько 40-45 років. Водій авто з місця ДТП зник", - йдеться у повідомленні.

Поліція шукає горе-водія.

Нагадаємо, чергова "Зайцева" у Харкові скалічила шістьох людей. Водій на позашляховику протаранив маршрутку з пасажирами.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", під Києвом вантажівка потрапила у масштабну ДТП. На Бориспільській трасі перекинувся важковаговик з піском, заблокувавши рух.

Також "Знай.ua" писав, що 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Таксі вилетіло на зустрічну смугу, де зіткнулась з вантажівкою.