У неділю, 30 вересня, пізно ввечері у Києві в Печерському районі стався шокуючий інцидент із стріляниною.

Група зловмисників відкрила вогонь по поліції, наразі у місті розшукують стрільців.

Стріляли близько 22:00 на Старонаводницькій, 5 у Печерському районі. Про це повідомили представники столичної поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За попередніми даними, копи прибули на допомогу жінці, яка кричала. У цей же час на патрульних напали троє невідомих, які кинули гранату і поранили одного поліцейського у стегно. Копи відкрили вогонь у відповідь: одного зі стрільців поранили, а решта зловмисники зникли в районі Співочого поля біля монумента Батьківщини-матері.

поліція
поліція

Поліцейського з пораненнями доправили в 17-у міську клінічну лікарню, а у Києві ввели спеціальний оперативний план. На місці події працює слідчо-оперативна група, кінологи і спецназ. Територію практично всього Парку Слави оточили.

У прес-службі ГУНП Києва розповіли хронологію трагічних подій. Стало відомо, що під час патрулювання поліцейські побачили людину, яка перебігала дорогу в невстановленому місці перед патрульним авто. Чоловік дивно поводився і періодично присідав, поліція одразу ж кинулась навздогін. У відповідь невідомий кілька разів вистрілив і поранив одного патрульного в ногу і плече.

"У результаті патрульний отримав два поранення, його доставили в лікарню. Стрілець втік. Для його розшуку у Києві введено спеціальний оперативний план. На місці події працює слідчо-оперативна група, спецпризначенці та кінологи", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Окрім того, очільник столичної поліції повідомив, що в ході погоні було виявлено тіло чоловіка, який загинув унаслідок вогнепального поранення.

"При огляді території поблизу вчинення злочину на шляху їх відходу правоохоронці виявили мертвого чоловіка із вогнепальними пораненнями. Імовірно, вбитий причетний до нападу на приватний будинок. Згодом ми будемо розуміти, із якої саме зброї він застрелений".

#ВАЖЛИВО РОЗШУК! У Києві розшукують чоловіка, який стріляв у поліцейського (ОНОВЛЕНО на 00:50, УТОЧНЕНО) ❗️Відеокоментар...

Geplaatst door Поліція Києва op Zondag 30 september 2018

Стрельба и взрывы возле Певчего поля. Много полиции и бойцов спецподразделений

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 30 september 2018

Нагадаємо, у неділю, 30 вересня, у Києві стався жахливий інцидент. Так напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний".


Як писав раніше Знай.ua, у Києві біля однієї зі шкіл сталась стрілянина.


Також Знай.ua писав про те, що у Печерському районі Києва зловмисник, погрожуючи ножем відібрав у чоловіка особисті речі, однак за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину правопорушника затримали правоохоронці.