Те, що ТЦ "Dream Town" є таргани ми нещодавно переконалися з посту відвідувачів одно з фаст-фудів. Тепер же вусатих гостей знайшли і серед динозаврів, щоправда не справжніх, а тих, що розважають людей в аквапарку.

Про це повідомив блогер Олександр Марущак на сторінці в Facebook.

За словами киянина, його дуже розчарував похід до розважального центру. Він показав, яка калькість тарганів бігає по шафах для зберігання одягу.

До слова, аквапарк закривався на початку вересня на технічний ремонт, втім, про тарганів очевидно забули.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"...хто живіший - динозаври чи таргани? Рідко, але інколи відвідував доволі зручну спа-зону, де є декілька саун в Аквапарк юрского периода Dream Island на Оболоні. Але цього разу був шокований кількістью тарганів, які живуть у шафах для переодягання. Одне діло вбити трійко маленьких тарганів тапком, але зовсім інше побачити ціле стадо, яке перебігає з шафки до шафки… Результат: ретельне перетрушування всього одягу і ризик принести тарганів додому. Персонал на мої зауваження сповістив, що таргани лізуть до них з кафе першого поверху Dream Town. А на запитання: чому ж не потравили їх з 03.09.2018 по 14.09.2018, коли заклад закривався на технічний ремонт, лише розводять руками. Ось і я розвожу руками... Більше в гості до тарганів не піду)", - пишу чоловік.

У коментарях адміністрація аквапарку вибачилась та повідомила, що наразі дезинфекція стоїть на "гострому контролі".

"Олександре, ми приносимо свої вибачення. Наразі, питання щодо дезинфекції стоїть на гострому контролі та є запланованим на початок тижня", - написали представники Dream Island під постом.

Нагадаємо, у Києві розбушувався скандал з приводу антисанітарії в мережі локшина-барів Noodle Doodle. Один з барів, який знаходиться в ТРЦ "Dream Town" викрили на тотальній антисанітарії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у популярному київському барі людей годують вусатою мерзотою.

Також Знай.ua писав про те, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну і зовсім неапетитну знахідку.