Неадекватний киянин перетворив життя власної матері та сусідів на пекло.

Про це розповіли люди, що живуть в одному будинку з агресивним жителем столичного Виноградаря, - пише kiev.sq.com.ua

Мешканці Виноградаря регулярно помічають на вулицях житлового масиву дивного чоловіка, завжди одягненого в шинель і солдатську шапку і з костуром у руці. Чоловік видає себе за старого і займається жебрацтвом. Хоча, за словами сусідів, киянину трохи більше за 40.

Сусіди кажуть, що чоловік веде себе неадекватно і часто трощить своє житло.

"Знімає стяжку, викинув унітаз, ходить на відро. Цілодобово довбає і пиляє. Викинув балконні рами, відключив електрику і живе при свічках. Настелил на залишки бетону в квартирі дошки з смітника, і цілий день гримить ними. А нещодавно примотав до своїх валянків дошки і ходить, як на лижах", - кажуть кияни, які живуть поверхом нижче.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мешканці будинку кажуть, що не так давно їх небезпечний сусід заморив голодом рідну матір, а якось серед ночі голу-босу вигнав на мороз. Жінку госпіталізували, втім скоро вона померла, лікарі чказали, що була надто виснажена.

Знайти управу на неадекватного чоловіка, кажуть сусіди, ніяк не вдається. Коли люди намагаються вирішити ситуацію мирним шляхом, сусід стає агресивний та вдається до погроз.

Правоохоронців викликали неодноразово, але у поліції також зробити нічого не можуть.

Нагадаємо, нічний бойовик у Києві переплюнув Голлівуд. Неадеквати відкрили стрілянину по копах.

Як повідомляв портал Знай.ua, невідомі біля станції метро "Видубичі" взяли в заручники пасажирів маршрутки і завдали деяким з них шкоди. У поліції пояснили, що це було та хто за цим стоїть.

Також Знай.ua писав про те, що Хрещатик перетворюється на руїни, але всім на це начхати.

Дивіться: депутат заморив дитину голодом