У Києві на Харківській площі у Дарницькому районі сталася смертельна авария. З'ясувалося, що Volkswagen Touareg влетів у Fiat Doblo. Про це повідомляє Національна поліція столиці.

Автомобіль Volkswagen рухався з боку проспекту Миколи Бажана у напрямку Бориспільського шосе, виїхав на кругове перехрестя та скоїв зіткнення з автомобілем Fiat.

В результаті аварії від отриманих травм один чоловік помер на місці пригоди, а ще одного госпіталізували. Померлим був водій Fiat Doblo, а постраждалим пасажир цього ж авто 1994 року народження, його було у важкому стані госпіталізовано до лікарні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомості про аварію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Водієм Volkswagen виявився 35-річний іноземець. Його затримали згідно з Кримінальним процесуальним кодексом України.

На даний момент слідчі звертаються з клопотанням до суду для призначення судових експертиз та визначення затриманому запобіжного заходу та проводять необхідні слідчі дії для встановлення причин і механізму ДТП.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 30 вересня, в Києві стався жахливий інцидент. Так добряче напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний"

У столиці вночі, близько 02:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що четверо невідомих посеред вулиці відкрили вогонь.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони і затримав чотирьох порушників. Відомо, що група молодих людей з невідомих причин відкрила вогонь з травматичної зброї.

Нагадаємо, п'яний коп влаштував жахливу стрілянину в Києві. Поліцейський стріляв з травматичної зброї.

Як повідомляв "Знай. ua", у Києві горе-водій протаранив маму з дитиною. Водій відправив маму з дитиною на лікарняні ліжка.

"Знай. ua" писав, що Нацполіція відкриває "сезон полювання". Українським водіям необхідно серйозно поставитися до появи нового обладнання.