Кабінет міністрів допоможе столичній владі до кінця поточного тижня вирішити проблеми щодо гарячого водопостачання у квартири киян.

Про це інформує прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Мінфін переказав кошти, які дозволять врегулювати кризу з гарячою водою у Києві.

"Думаю, до кінця тижня ми все зробимо. Ми допоможемо від уряду, щоб це відбулося",- зазанчив чиновник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Додамо, що кілька тижнів тому в КМДА заявили, що відновлення гарячого водопостачання буде вже в кінці вересня. Однак, як бачимо на практиці, киян поять всього лише "гарячими" обіцянками.

Нагадаємо, в Міністерстві соцполітики українцям відрили доступ до Єдиного державного реєстру одержувачів субсидій. На даному ресурсі громадяни можуть дізнатися, чи претендувати їм на субсидію та на який розмір допомоги.

Як повідомляв портал Знай.ua, чергове підвищення тарифів на комунальні послуги здійснили таким чином, що чим більше українці економлять ЖКП, тим більше з них здеруть.

Також Знай.ua писав про те, що Кабінет міністрів України у ході переговорів із МВФ досяг домовленості про підвищення цін на газ.

Варто додати, що стрибок ціна на блакитне паливо на 25%, за словами експертів, це ще не найгірший сценарій для українців.

Українцям назвали цифри, які декого просто шокують та просто перетворять на комунальних рабів.Наприклад, для опалення невеликого будинку взимку, необхідно мінімум 300 кубометрів газу. За нинішнім тарифом господарям доведеться заплатити понад дві тисячі гривень.

Дивіться: На скільки стрибнуть тарифи на газ з жовтня місяця