В українській столиці знову стався трагічний інцидент. З'явилася інформація, що на Нивках 13-річна школярка вийшла з шостого поверху житлового будинку.

За інформацією місцевих поліцейських, перед суїцидом дівчинка змогла залишити передсмертну записку. Трагедія сталася 1 жовтня. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-секретаря ГУ Нацполіції Києва Оксани Блищик.

За оперативною інформацією, школярка вийшла з вікна багатоповерхівки по вулиці Маршала Гречка. Дивно, але дівчинка в цьому будинку не проживала. Перед самогубством дівчинка написала передсмертну записку. Травми, отримані при падінні, виявилися смертельними.

Зараз слідчі встановлюють всі обставини події.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Щось ми дорослі десь не допрацьовуємо. Тільки за вчора в трьох областях, Дніпропетровській, Запорізькій та Києві,...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Maandag 1 oktober 2018

А ось за словами першого заступника голови Національної поліції України — В'ячеслава Аброськіна, тільки за минулу добу, 1 жовтня, в Україні самогубством покінчили життя троє дітей. Крім Києва, суїциди відбулися у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Сині кити" і "червоні сови" в минулому. По Інтернету гуляє чергова гра не на життя, а на смерть. Правда, вона змінила обличчя, але суть залишилася та ж.

На початку вересня в ЗМІ з'явилася інформація про нові "групи смерті" - такі собі аніме-спільноти. Які психологічні пастки ставлять учасникам груп точно невідомо, але, судячи з усього, принцип приблизно той же, що використовували куратори "синіх китів".

Варто нагадати, що 21 вересня біля одного з житлових будинків на вул. Таїрова в Дніпрі стався жахливий інцидент. За вказаною адресою було знайдено тіло чоловіка без ознак життя. На місце події відразу ж відправився патрульний екіпаж і карета швидкої допомоги.

Стало відомо, що 21-річний чоловік вирішив покінчити з собою. Така інформація з'явилася від видання "Інформатор". Молодий чоловік впав з висоти, але дізнатися, з якого конкретно поверху багатоповерхівки поліцейські не змогли.

Нагадаємо, у Києві їдять і продають в рабство дітей: фотофакт.

Як повідомляв Знай.uа під багатоповерхівкою знайшли труп підлітка.

Знай.uа писав, гра-вбивця МОМО в Україні: хто за цим стоїть і як врятувати вашу дитину.