Українська компанія з переробки сміття "Центр поводження з відходами" оголосила жовтень місяцем відповідальної утилізації електроніки і запрошує мешканців Києва та передмістя здати свою відпрацьовану техніку та електроніку на утилізацію безкоштовно.

Як повідомляє telegram-канал 4chan, киянам не повідомили про те, що в старій електроніці, крім нікелю та олова, також є золото та інші дорогоцінні метали.

"Жителям Києва пропонують безкоштовно здати свою неробочу електроніку на утилізацію, так як в ній ртуть і свинець. Про те, що там може бути золото та інші драг. метали - мешканцям Києва не сказали", - пише канал.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з повідомленням компанії, техніку можна здати двома способами. По-перше, можна привезти її за адресою м. Київ, вул. Полковника Шутова, 16 в будній день з 9:00 до 18:00. При цьому співробітники Центру управління відходами просять попереджати про візит в повідомленні. Кожен вечір машина буде забирати техніку та відвозити на утилізацію.

Другий спосіб - привезти на станцію сортування громадської організації "Україна БЕЗ сміття" на вул. Саперно-Слобідський, 25 з вівторка по п'ятницю з 14:00 до 20:00, в суботу та неділю з 10:00 до 14:00. ГО "Україна без сміття" підтримали ініціативу Центру управління відходами та погодилася допомогти їм у прийомі техніки від населення, щоб мешканці мали можливість вибрати для себе більш зручну локацію і час.

Раніше ми писали про те, що в українській столиці, на НСК "Олімпійський" відбувся грандіозний концерт іспанського співака Енріке Іглесіаса.

Однак, після довгоочікуваного концерту на київській арені залишилися несподівані купи сміття.

Нагадаємо, що концерт пройшов в останній день вересня. Столичні ЗМІ пишуть, що з раннього ранку персонал "Олімпійського" зайнявся збиранням, а прибирати тут дійсно є що.

Кожен такий захід в українській столиці загрожує великими купами сміття. Натовпи людей з їжею, стаканчиками кави та чаю, пляшками, сигаретами.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас перетворила центр Києва на смітник.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" блогер шокував мережа реальними кадрами з Криму.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що гаїтяни розповіли про життя на межі смерті.