У Києві водій потрапив у пекло, яке йому влаштували працівники комунальних служб.

Про це повідомляє Київ оперативний в Telegram, публікуючи фото з місця НП.

"Сьогодні (3 жовтня, - прим. ред.) я став заручником ситуації. Точніше навіть не ситуації, дурниці комунальників. Ділянка паркування біля метро Лук'янівка і #McDonald’s був засипаний гравієм. І не був обгороджений ніякими стрічками, знаками, конусами і т. д. Вирішив я, значить, там проїхати. Результат дивіться самі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Згодом автомобілісту вдалося витягнути машину з пастки за допомогою двох небайдужих перехожих, на що пішло майже півтори години.

Додамо, мережу сколихнула новина щодо свавілля, яке відбулось на Залізничному вокзалі в Києві. Як розповідає постраждалого, провідниця поїзда Ковель – Москва виштовхнула пасажира, який надав працівниці електронний квиток.

Ось так працюють нововведення в Україні. Напрошується запитання, а як же життя, як в Європі? Очевидно, нам туди ще дуже далеко.

Нагадаємо, киянка потрапила у неприємну ситуацію в тролейбусі, де з неї вимагали сплатити штраф за безквитковий проїзд, коли вона щоно увійшла до транспорту та чекала кондуктора. А потім почалося таке, про що ніхто уявити не міг.

Як повідомляв раніше Знай.ua, столична влада проголосувала за ліквідацію маршруток. Плануэться до 2024 року повністю прибрати цей мотлох на колесах зі столичних доріг.

Також Знай.ua писав, що водій-гуморист возив людей в маршрутці так зсказати з вітерцем, без дверей. Як повідомляють свідки події, маршрутка No17 просто під час руху загубила двері. Водій, як відзначають пасажири не розгубився: від душі посміявшись, він поставив двері на місце і відправився далі по маршруту.

Дивіться: Як виглядають важливі дороги на Харківщині. Коли ж буде порядок?