Реформована поліція за кілька років досі не може впоратися із досить розповсюдженим злочинним явищем: свавіллям на вулицях та у транспорті. Нещодавно яскравий приклад тому на сторінці у Facebook навів український журналіст Олександр Дубинський.


На відео видно, як у підземці зібралися кілька юнаків, у досить характерному одязі – більше нагадують тих, що так часто не давали спокою у 90-х. Вони відкрито перешкоджають торгівлі квітами у метро.

І хоч вона незаконна, але хто їм особисто дав право збирати данину, невідомо. Цікаво, що день вони обрали також знаковий – коли всі вчителі країни відзначають професійне свято:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Країна перемогли реформ і реформованої поліції. Київ, 5 жовтня цього року. День вчителя. Перехід на площі Перемоги. Гопники не дають продавати квіти, поки продавці не сплатять їм данину. Поліція? А вона існує?", - йдеться в коментарі до ролику.


Користувачі одразу відгукнулися на побачене, вважають, що правоохоронці можуть отримувати від цього частку суми, хтось навпаки стверджує, що копам байдуже:

"Поліція в долі", " Це взагалі шоу !!! Мабуть "не бачили грошики татові" або замало буде !!! З цими "народними слугами" скоро і за повітря платити доведеться", " Поліція селфі робить біля гвинтокрилів поліцейських. А ви тут зі своїми проблемами", " В Україні, як і в Росії, 90-ті не закінчувались, просто в Україні, такий "рух", набагато менший, ніж в Росії !!! Не дивно", - пишуть у коментарях.


Дивіться: невідомі збирають "данину" за торгівлю у київському метро

Страна победивших реформ и реформированной полиции. Киёв, 5 октября этого года. День учителя. Переход на площади Победы. Гопники не дают продавать цветы, пока продавцы не уплатят им дань. Полиция? А она существует?

Geplaatst door Dubinsky.pro op Donderdag 4 oktober 2018


Нагадаємо, вандали відкрили "полювання" за машинами столичних водіїв.
Як повідомляв Знай.ua, київські комунальники підготували дорожню пастку водіям.
Також Знай.ua писав, колишній патрульний поліцейський розповів, що не так з реформами Авакова.