Увечері у четвер, 4 жовтня, у одному з житлових будинків у Солом’янському районі Києва сталася стрілянина, внаслідок якої було поранено чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

За інформацією правоохоронців, 42-річний чоловік, який нещодавно повернувся з-за кордону, вирішив завітати до родичів. Коли він зайшов у під‘їзд, несподівано пролунало кілька пострілів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Постраждалого чоловіка шпиталізували до медичного закладу.

Швидка допомога
Швидка допомога

Копи повідомляють, що інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом'янського управління поліції, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронці наразі розшукують зловмисника, який відкрив стрілянину.

Нагадаємо, у неділю, 30 вересня, у Києві стався жахливий інцидент.

Так напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний".

У столиці вночі, близько 02:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що четверо невідомих посеред вулиці відкрили вогонь.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони і затримав чотирьох порушників. Відомо, що група молодих людей з невідомих причин відкрила вогонь з травматичної зброї.

Зловмисники були затримані нарядом поліції. Той, на кого була зареєстрована зброя виявився поліцейським з Київської області.


Як писав раніше Знай.ua, у неділю, 30 вересня, пізно ввечері у Києві в Печерському районі стався шокуючий інцидент із стріляниною.

Група зловмисників відкрила вогонь по поліції, наразі у місті розшукують стрільців.

Стріляли близько 22:00 на Старонаводницькій, 5 у Печерському районі. Про це повідомили представники столичної поліції.

За попередніми даними, копи прибули на допомогу жінці, яка кричала. У цей же час на патрульних напали троє невідомих, які кинули гранату і поранили одного поліцейського у стегно. Копи відкрили вогонь у відповідь: одного зі стрільців поранили, а решта зловмисники зникли в районі Співочого поля біля монумента Батьківщини-матері.


Також Знай.ua писав про те, що київські поліцейські звернулися до киян та просять допомогти упізнати жертву перестрілки.