Управлінням по боротьбі з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Офісу великих платників податків ДФС встановлено факти підроблення офіційних документів, спрямованих на привласнення коштів підприємством, що фінансуються з державного бюджету, основним видом діяльності якого є пасажирський транспорт міського сполучення, в сумі 12,9 млн грн (у т.ч. ПДВ 2,1 млн грн).


Дані кошти посадові особи комунального підприємства перерахували за виконання ремонтних робіт та технічного обслуговування основних засобів на рахунки суб’єктів господарської діяльності, які мають ознаки фіктивності.

На основі зібраних матеріалів справи та з метою встановлення фактичних обставин і притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності здійснюється досудове розслідування з ознаками кримінального правопорушення за ч.2. ст.364 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Дивіться: Держава вилучатиме старі маршрутки і відправлятиме на брухт


Нагадаємо, у Києві активістам вдалося відвоювати зелені насадження та парки міста.
Як повідомляв Знай.ua, столиця незабаром остаточно відмовиться від маршруток.
Також Знай.ua писав, київський метрополітен підготував неочікуваний сюрприз пасажирам.