В ніч із суботи на неділю, 7 жовтя, у Києві на перетині проспекту Гагаріна та бульвару Верховної Ради машина таксі Uber вилетіла з дороги і врізалася у опору освітлення.

Про це повідомляє "Інформатор".

Поліція встановила, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, а пасажир унаслідок ДТП потрапив до реанімації.

Свідки стверджують, що Skoda на шаленій швидкості мчала від Дарницької площі у бік метро "Чернігівська". Поряд не було інших автомобілів, але, із невідомих причин, таксі протаранило огорожу і на повному ходу врізалося у стовп.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

поліція
поліція

Від удару деталі автомобіля деталі двигуна розкидало навколо. Основний удар припав на сторону, де сидів пасажир, – його госпіталізували у вкрай тяжкому стані. Водій таксі при тямі.

Швидка допомога
Швидка допомога

Нагадаємо, мережу сколихнула жахлива новина про те, що в одному з регіонів Африки сталася масштабна ДТП.

Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія - цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом.

пожежа
пожежа

В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральної провінції Конго Атоу Матубуана Нкулукі. Ще близько 100 отримали опіки різного ступеня тяжкості.

пожежник
пожежник


Як повідомляв раніше Знай.ua, перед селом Рогозів на Бориспільській трасі сталася страшна ДТП. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

Як наголошується, аварія сталася з боку Борисполя. На місці працює патрульна поліція, ДСНС і лікарі швидкої допомоги.

Про масштаби аварії кажуть слова одного з очевидців в соцмережі: "Машини просто немає".

Як повідомляється в прес-службі Нацполіції, зіткнулися автомобіль ЗАЗ "Славута" і пасажирський мікроавтобус Mersedes Sprinter. Третьою жертвою ДТП став автомобіль HOLMATRO.


Також Знай.ua писав про те, що у четвер, 4 жовтня, у Харкові сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: патрульний автомобіль збив жінку, що стояла на проїжджій частині. У цей момент копи відпрацьовували виклик і супроводжували карету швидкої допомоги.