В українській столиці в одному з тролейбусів, ціна проїзду в яких тепер 8 гривень, утворилася пожежа.

На щастя, серед пасажирів постраждалих немає, загоряння вдалося вчасно виявити. Відомо, що тролейбус курсував за маршрутом № 32.

Так, в українській столиці на вул. Вишгородській на ходу загорівся тролейбус. Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулицях української столиці незабаром повністю зникнуть маршрутні таксі: цільова програма з підвищення безпеки дорожнього руху на 2019-2024 роки вже в розробці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В рамках проекту влада планує повністю реформувати систему громадського транспорту, тобто повністю відмовитися від маршруток. Щоб це не спровокувало транспортний колапс, планують оновити парки автобусів, трамваїв і тролейбусів, збільшивши їх кількість. Депутати Київради прийняли відповідне рішення у вівторок, 2 жовтня.

Варто нагадати, що у Львові на тролейбусі №13 по маршруту "Площа Івана Підкови – вулиця Грінченка" розмістили дивну рекламу центру репродуктивних технологій. Відповідне фото на своїй сторінці в "Фейсбук" виклала Дара Корній.

"Демографічну проблему вирішено. Завдяки Львівелектротрансу. Львовом курсує ось такий чарівний тролейбус", - йдеться в повідомленні.

І все б нічого, але в мережі до напису "Тут стають батьками" поставилися саркастично. На сторінці групи "Х***вий Львів" в "Фейсбуці" його прокоментували так: "Це якщо зайти через передній прохід".

"Жінкам, напевно, страшно заходити до цього тролейбусу", - написав Олег Яницький.

Нагадаємо, гігантські ціни на проїзд змусили українців ходити пішки.

Як повідомляв Знай.uа пенсіонер-зацепер показав, як економити на траспорті.

Знай.uа писав, платна дорога: названо терміни та суму будівництва.