Столична влада не поспішає з увімкненням тепла у квартирах киян. А все через тепло надворі.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Як зазначили представники мерії, оскільки за прогнозами синоптиків, найближчий тиждень обіцяє бути теплим, а значить включати батареї поки що зарано.

опалення

"Підключення житлових будинків до опалення в Києві починатися з урахуванням температури повітря, яка може опуститися до позначки +8 і нижче градусів за Цельсієм і триматися на такому рівні протягом не менше трьох днів… Ми подивилися прогноз на наступний тиждень, протягом якого бачимо 17-18 градусів тепла. Прийнятно платити за опалення 30 гривень за квадратний метр, коли на вулиці така температура? Багато киян думає, що немає, - заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелев.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше Кабінет міністрів анонсував, що опалювальний сезон в Україні, як і передбачалося, розпочнеться 15 жовтня. Крім того, глава уряду додав, що вдада на місцях повинна потрубуватися про комфорт людей, тому тепло повинні подати у домівки як можна скоріше.

Додамо, у вересні Україна та Мінародний валютний фонд домовилися про підняття вартості природного газу, але цифри поки що населенню не називають.

Кабмін пропри все намагався домовитися, щоб підвищення не виходячи з затвердженоїю методики розрахунку, газ повинен подорожчати щонайменше на 40%.

Нагадаємо, столичний мер Віталій Кличко розповів, де бере гарячу воду вдома та поралив киянам слідувати його прикладу.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці навчилися утеплювати домівки марихуаною. Як виявилося, цей природний мтеріеріал не лише добри зберігає тепло, але ще й не горить. Технологією поділилась компанія Hempire UA.

Також Знай.ua писав про те, що найближчий тиждень нагадає українцям про літо. В деяких регіонах вдень температура повітря сягне +22 градусів за Цельсієм. Тому доведеться поки що відігріватися на сонці.

Дивіться: Як збудувати теплий будинок з конопель