Вранці у вівторок, 9 жовтня, у Києві поліцією було виявлено страшну знахідку.

поліція
поліція

Про це пише Інформатор із посиланням на прес-службу столичної поліції.

Прямо на березі Дніпра у районі Гідропарку знайшли труп жінки, який лежав на території дитячого пляжу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Труп виявили близько 6:40 ранку.

Як розповів охоронець корабля "Bella Costa", під час ранкового обходу території він виявив тіло жінки. Близько 7:00 чоловік викликав поліцію та медиків, однак швидкій довелося лише константувати смерть.

Поліція повідомляє, що на вигляд загиблій приблизно 60-70 років. За словами місцевих рибалок, саме ця жінка регулярно ходила на річку купатися вранці.

Правоохоронці додають, що видимих ​​тілесних ушкоджень на тілі немає, тому, швидше за все, жінка померла своєю смертю.

Наразі обставини інциденту і особистість померлої з'ясовує поліція.

Нагадаємо, у неділю, 7 жовтня, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутий у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека.

Як повідомляє "Інформатор", на вигляд загиблому близько 40 років. За попередніми даними, це людина без постійного місця проживання.

Поруч з тілом лежали сумки, а сам чоловік був закутаний відразу у декілька ковдр. Явних ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили, як і будь-яких тілесних ушкоджень. Ймовірно, чоловік помер уві сні.


Як писав раніше Знай.ua, у понеділок, 8 жовтня, в Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської області.

У ніч на 8 жовтня, близько 03:30 в поліцію надійшов дзвінок від жителя будинку, який повідомив про крики і звуки пострілів на вулиці. Виявилося, що поранили місцевого бізнесмена.

Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований в лікарню.


Також Знай.ua писав про те, що 6 жовтня в Німеччині почали процес осушення озера Тітьензе, яке розташоване поблизу комуни Шваневеде в землі Нижня Саксонія для того щоб встановити винного у жорстокому вбивстві.