У вівторок, 9 жовтня, в Києві невідомий повідомив про замінування однієї зі станцій метрополітену.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що мова про про станцію метро "Житомирська". Наразі станція закрита на вхід та вихід.

Повідомляється, що дзвінок від невідомого надійшов до правоохоронців близько 14:00. Правоохоронці відразу ж виїхали до зазначеної станції метро та продовжують обстеження всіх наявних приміщень. Крім того на місці досі чергують всі екстренні служби.

UPD. Увага! Станцію "Житомирська" перевірено та відчинено для пасажирів. Вибухонебезпечних предметів не...

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Dinsdag 9 oktober 2018

Разом з тим варто відзначити, що кияни скоро можуть зіткнутися з чергови здорожчанням проїзду. Цього разу стрибок цін слід очікувати у маршрутках. Причиною тому стане електронний квиток, який от-от з'явиться у столиці.

У результаті з київських тролейбусів, автобусів і трамваїв зникнуть кондуктори, а приватні перевізники змушені будуть за свій кошт встановити нові прилади

роект відповідного розпорядження, який вже опублікували на сайті КМДА, передбачає, що всі пасажирські перевезення в столиці будуть здійснюватися тільки за допомогою електронного квитка.

У міському транспорті електроніку встановлять за рахунок бюджету, а от приватникам так не пощастить. Витрати на обладнання призвеуть і до росту цін на проїзд, щоб покрити витрати.

Крім того, перехідного періоду не буде, після прийняття рішення. е-квитки запрацюють наступного ж дня, після оприлюднення рішення у пресі.

Є ймовірність, що проект депутати затвердять вже ща місяць і до нового року ми будемо їздити за новими правилами.

Придбати електронний талон можна буде за допомогою транспортної, банківської або соціальної (пільгової) карти. Носієм електронного квитка може бути учнівський або студентський квиток. Спеціальний додаток для електронного квитка можна буде встановити також на смартфон або інший електронний носій.

"Зараз система встановлюється на техніці "Київпастрансу", де буде працювати в тестовому режимі. Як тільки пройдуть перші тестові випробування, ми будемо підключати приватників", – розповідають про проект, який повинен повністю запрацювати у 2019 році.

У наземному транспорті тепер головним платіжним засобом стане транспортна картка, схожа на ту, що вже кілька років використовує Київський метрополітен.

Нагадаємо, український "кривавий експрес" відрізав ногу єгиптянинові.

Як повідомляв "Знай.ua", українці залишаться без центральних станцій метро.

Також "Знай.ua" писав, що відомий київський перевізник погорів на мільярдних махінаціях.

У метро Києва правоохоронці провели тренування, на випадок тероризму в підземці