На відміну від співробітників супермаркетів, продавці столичних ринків не надто переймаються естетикою і відповідністю інформації на етикетках – їх за це ніхто не штрафує, та й взагалі – покупці і так бачать, що беруть. Інколи таке недбальство призводить до кумедних ситуацій.


Нещодавно яскравий приклад опублікували на каналі "ХК" у Telegram. На фото – звичайний на перший погляд ящик із лимонами, але якщо придивитися уважніше до напису зверху, можна просто покотитися від сміху. Трішки переплутаних літер, і "лимон" вже пишеться, як чоловічий статевий орган:

"Ось до чого призводить неуважність базарних маркетологів. Новий сорт: лимон-пі*юн, з ним і чай смачніше виходить. На ринку біля ж / д Дарниця", - йдеться в коментарі до знімку.


Дивіться: маркетингові хитрощі у торговельних центрах та супермаркетах

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще


Нагадаємо, київський супермаркет продає зіпсований товар під виглядом елітної продукції.
Як повідомляв Знай.ua, покупці столичного супермаркету "АТБ" показали, чим відрізняється реальність від реклами.
Також Знай.ua писав, у мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця.