Гарячу воду в Києві обіцяли подати у квартири вже на цьому тижні. Але міська влада передумала і перенесла увімкнення.

Про це заявив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.

так, стало відомо, що така бажана гаряча вода потече із кранів киян лише тоді, коли розпочнеться опалювальний сезон. Таке рішення представники КМДА пояснили тим, що вони не бачать сенсу розділяти технологічно ці послуги.

За словами Науменка, столична влада не бачить сенсу в тому, щоб розділяти послугу гарячого водопостачання та опалення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А опалювальний сезон у Києві розпочнеться, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме + 8 градусів за Цельсієм та менше.

"Основною проблемою в процесі підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період була і сьогодні залишається ще не до кінця вирішена проблема з газопостачанням, в зв'язку з чим більшість киян, на жаль, досить тривалий час не отримують послуги гарячого водопостачання, також відсутність газопостачання значно ускладнило процес підготовки теплоенергетичного комплексу до зими", - сказав Науменко.

Як відомо, кияни вже кілька місяців сидять без гарячої води через пробелми з газопостачанням.

Додамо, нещодавно Нафтогаз, комунальне підприємство Київенерго та Київтеплоенерго нарешті дійшли згоди та підписали договір, який передбачає постачання газу для виробництва теплоенергії.

Нагадаємо, в КМДА розповіли киянам, як їм пощастило та скільки вони "заощадили" без гарячої води.

Як раніше повідомляв Знай.ua, стало відомо, кому цього опалювального сезону не пощастить з субсидіями.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Гройсмана розповіли, чи можуть отримати субсидію власники "євроблях".

Дивіться: Запрацювали нові правила оформлення субсидій