Українську столицю знову шокувала жахлива аварія на кільцевій дорозі. Смертельна ДТП сталася в ніч з 11 на 12 жовтня.

Портал "Політека" повідомляє, що легковик Honda недалеко біля господарського ринку влетів у двох пішоходів. Автомобіль їхав убік Жулянського мосту в той час, коли двоє чоловіків, порушуючи правила дорожнього руху, перебігали через смуги магістралі.

За словами свідка страшного інциденту, він разом із земляком та їх спільним знайомим підійшли до дороги. До цього вони разом розпивали спиртні напої недалеко від Кільцевої дороги.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Потім його друзі вирішили, що зможуть безперешкодно подолати проїжджу частину. Пішоходам вдалося перейти три смуги, проте в крайній лівій рухався автомобіль Honda. Вони не помітили авто, яке швидко рухалося по смузі.

Коли водій Honda помітив пішоходів, він намагався гальмувати. Але врятувати порушників не вдалося. Удар був такої сили, що чоловіків відкинуло на кілька метрів. Один залишився лежати на дорозі, а другий перелетів через загороджувальний паркан на зелену зону. Від отриманих травм обидва чоловіка померли на місці. Водій Honda не постраждав. Серйозні пошкодження отримав автомобіль. У машини розбита вся передня частина та лобове скло.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28-річна модель Келсі Квейл було застрелено за кермом власного автомобіля. Інцидент стався в штаті Джорджія. Вбивство молодої дівчини спричинило масову аварію.

Квейл як зазвичай вирушила на роботу о сьомій ранку 8 жовтня. В результаті пострілу в шию вона втратила керування. Неконтрольований автомобіль виїхав на зустрічну смугу і протаранив ще три машини.

Варто нагадати, що вранці 11 жовтня в Запоріжжі сталася масштабна аварія, яка повністю паралізувала рух на одній з частин міста. Так, зараз вже відомо, що на перехресті вулиць Яценко та Перемоги вантажівка "ДАФ" та маршрутне таксі №14 не поділили дорогу і зіткнулися.

Нагадаємо, Зайцева в кроці від свободи, прокуратура і рідні б'ють тривогу.

Як повідомляв Знай.uа українських водіїв закликають зупинитися заради зменшення ціни на паливо.

Знай.uа писав, сім'я з немовлям потрапила у смертельну ДТП.