Тільки у серпні завершився ремонт частини Русанівській набережній, як оголошено новий тендер на космічну суму. На що цього разу знадобилося 88,6 млн грн?

Як вдалося зясувати, за ці мільйони будуть зміцнювати берегову лінію, очистять прибережну зону та оганізують нові місця для відпочинку, - пише "Інформатор".

оновлений парк

29 жовтня пройде аукціон у тендері на зміцнення берегів Русанівського каналу та створення там зони відпочинку. Організатор конкурсу – комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва "ПЛЕСО" готова витратити на роботи до 88 688 268 грн.

тендер

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За умовами тендерної документації, компанія-переможець повинна буде очистити територію від сміття, викорчувати чагарники, зрізати очерет і очистити берег від його коренів.

Також планують удосконалити дощову каналізацію та укласти нові тротуари.

В документації також йдеться про систему автополиву газону та квітів та сучасну систему освітлення.

Після ремонту, повинні з'явитися пішохідні доріжки з пандусами, сходинки до набережної і майданчики з місцями відпочинку на фоні мавританських, партерних та звичайних газонів.

Попередній капремонт на Русанівській набережній тривав близько року. За цей час у парку встановили 124 лавки та 124 урни.

А також облаштували 3,4 гектара газону. Для захисту від руху автівок по парку встановили 100 хромованих антипарковочных стовпчики.

Нагадаємо, Поштову площу у Києві відвойовано. Депутати прийняли рішення розірвати договір про буівництво в історичній частині міста. На черзі конкурс на кращ ідею історико-культурного центру.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві банда пограбувала попуярний кінотеатр, що у Святошинському районі.

Також Знай.ua писав, що в КМДА розповіли, як кияни заощадили на, доки не було гарячої води.