В українській столиці 14 жовтня, через проведення масових заходів до Дня захисника України в центрі міста, трохи зміниться план роботи муніципального транспорту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби КМДА.

"Починаючи з 15:00, 14 жовтня, у зв'язку з проведенням масових заходів у центральній частині міста та відповідною забороною руху всіх видів транспорту на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка), бульварі Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Володимирської до Бессарабської площі), вул. Хрещатик (на ділянці від Бессарабської площі до Європейської площі)", - повідомляють у КМДА.

Так, 14 жовтня з 15:00 до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 та автобусів маршрутів №№ 24, 114, 118.

У разі необхідності рух буде організовано наступним чином:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

тролейбуси маршрутів № 5, 7, 8, 17 відповідно від вул. Белицкой, вул. Чорнобильської, вул. Смілянського, пл. Космонавтів до б-ру Тараса Шевченка за власним маршрутом, далі - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - б-р Тараса Шевченка, далі за власною трасмою;

автобуси маршруту № 114 від вул. Милославської до Гаванського мосту за власним маршрутом, далі - вул. Набережно-Хрещатицька - вулиця Хорива - вул. Почайнинська - вул. Григорія Сковороди - вул. Межигірська - вул. Електриків - вул. Набережно-Рибальська, далі за власним маршрутом;

автобуси маршруту № 118 від ст. м "Чернігівська" до вул. Басейній за власним маршрутом, далі - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського (у зворотному напрямку: вул. Жилянська - вул. Шота Руставелі) - вул. Перемоги, далі за власним маршрутом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 жовтня пройде аукціон у тендері на зміцнення берегів Русанівського каналу та створення там зони відпочинку. Організатор конкурсу – комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва "ПЛЕСО" готова витратити на роботи до 88 688 268 грн.

Варто нагадати, що українським водіям повідомили сумну новину, їм не варто чекати дешевого палива, навпаки, найближчим часом ціни знову зростуть. І тут, на жаль, будь-які акції протесту безсилі.

Нагадаємо, у Києві авто налетіло на п'яних пішоходів: машина в мотлох, дорога залита кров'ю.

Як повідомляв Знай.uа божевільна вантажівка протаранила переповнений трамвай.

Знай.uа писав, транспортне пекло у Києві стане тільки гірше, і ось чому.