Для всіх шанувальників "Залізного Арні" є чудові новини. У Київ в суботу, 13 жовтня, прилетів популярний голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Арні зустрічав в аеропорту "Київ" мер Києва Віталій Кличко.

Ще в серпні Кличко повідомив, що запросив "термінатора" в столицю, коли поздоровляв його з днем народження.

Варто відзначити, шанувальники культового актора Арнольда Шварценеггера були у нестямі від радості, коли дізналися про швидкий приїзд зірки в Україну.

Шанувальники культуриста і легендарного "Термінатора" зможуть навіть потиснути йому руку, зробити фото з ним, і перекинутися парою слів. Але таке задоволення обійдеться майже в 100 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шварценеггер виступить на сцені Палацу спорту. Вартість квитків - від 2464 до 95 648 грн. Причому поспілкуватися із зіркою особисто зможуть лише власники квитка категорії "Платинум" (95 648 тис.)
Гості з цього сектору зможуть навіть повечеряти з 71-річним Шварценеггером за одним столом.

Шварценеггер візьме участь у бізнес-форумі Olerom FORUM ONE, про що повідомляється на сторінці заходу в соцмережі. Зустріч з актором пройде в київському Палаці спорту.

Цікаво, що ця поїздка буде першим візитом Шварценеггера в Київ.

Також учасником форуму буде відома жінка-андроїд з штучним інтелектом — робот Софія. Це єдина в світі жінка-андроїд з штучним інтелектом, яка вміє обробляти візуальну інформацію і розпізнавати обличчя.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко назначив своїм заступником директора комунального підприємства з питань будівництва житлових будинків "Житлоінвестбуд - УКБ" скандального забудовника В'ячеслава Непопа.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 13 вересня, в прокат вийде шоста частина неймовірно популярної франшизи "Хижак". Зняти нову картину взялася Студія 20th Century Fox.

Також портал "Знай.uа" писав, телеканал CNBS на своєму YouTube-каналі опублікував епічне відео, на якому відомий актор і колишній губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер розчавлює розкішний лімузин, керуючи своїм танком.