У неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій, що у Києві сталась жахлива ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що автомобіль Mercedes АМГ на величезній швидкості влетів у відбійник. Сама подія відбулась о 3:50

Відомо, що автомобіль рухався по вулиці Набережно-Хрещатицькій в напрямку Річкового вокзалу, проте водій не впорався з керуваням та влетів у залізну опору відбійника. Його особа встановлюється слідчо-оперативною групою.

Варто відзначити, що у момент аварії в автомобілі перебувало п'ятеро осіб. Проте водій та дівчина, що перебували на передніх сидіннях отримали найбільший удра, через що хлопець загинув на місці події, а смерть дівчини констатували прибулі на місте аварії медики.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того на задньому сидінні перебували троє хлопців, один з яких був госпітазілований з попереднім діагнозом струс мозку, інші двоє не отримали серйозних трамп та залишили місце трагедії самостійно без допомоги медиків.

На місці працювали патрульна поліція, слідчо-оперативна група і бригада медиків. Всі причини і обставини встановлює слідство.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у Києві на проспекті Ватутіна у торгового центру "Скай Молл" сталася жахлива ДТП.

Наразі вже відомо, що автомобіль Seat Лео на величезній швидкості врізався у стовп. Удар об опору був настільки сильним, що автомобіль буквально "обійняв" бетонний стовп.

Відомо, що за кермом перебувала молода дівчина, яка не впоральась з керуванням.

Крім того відомо, що у салоні автомобіля перебували п'ятеро чоловік. Наразі вже відомо, що рятувальникам вдалося витягнути з груди металу трьох постраждалих, яким надається невідкладна медична допомога. Разом з тим дівчина та один з пасажирів досі перебувають у автомобілі без ознак життя.

"У салоні автомобіля було п’ять чоловік. Трьох вдалося витягнути, ними займаються медики швидкої, всі в дуже важкому, несвідомому стані. Дівчина – водій і один з пасажирів затиснуті в автомобілі, без ознак життя", – написав Vladislav Antonov у себе на сторінці в Facebook.

Також відзгачається, що автомобіль "Сеат" їхав на величезній швидкості по смузі, яка передбачена для громадського транспорту. Відзначається, що спочатку автомобіль вдарив інший, який саме повертав на заправку. У результаті удару автомобіль Сеат відлетів у бік та вдарився об стовп.

Нагадаємо, моторошна аварія в Києві скалічила десяток людей.

Як повідомляв "Знай.ua", пекельна ДТП згубила 11 людей.

Також "Знай.ua" писав, що українка за кермом хотіла зробити пост в Instagram, але щось пішло не так.

Двоє дітей і жінка загинули внаслідок двох ДТП у Черкасах та Києві