В одній з київських маршруток сталося НП, в результаті чого молодий хлопець отримав струс мозку.Про це повідомляють українські ЗМІ.

Інцидент стався на міській маршрутці №718 Київ-Вишневе, коли 17-річний хлопець з обмеженими можливостями спробував проїхатися за пільговим посвідченням. За словами Артема, він їхав додому після навчання у ВУЗі, куди вступив у цьому році.

"Чоловік (водій) відповів, що він цитую "сліпий і нічого не бачить", і з цієї причини я повинен голосно на весь салон сказати, що я інвалід, і назвати діагноз. Він також додав, що всім пасажирам цікаво, чому такий молодий хоче безкоштовно проїхати", - зазначив він.

Підкреслимо, що хлопець відмовився називати свій діагноз публічно, але на сторону водія несподівано стали відразу кілька пасажирів, які хотіли швидше поїхати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Після цього невідомий чоловік, який стояв на зупинці, виштовхнув його з автобуса і почав бити.

"Однією рукою він викинув мене з салону, повалив на асфальт і почав сильно бити кулаками і ногами. Я лежав і не чинив ніякого опору і лише кричав на все ВДНГ "Врятуйте!" Але перехожі боялися втрутитися", - підкреслив він.

Як пізніше уточнили медики, у хлопця діагностували струс мозку і багаточисленні удари.

Нагадаємо, у Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Скандал в маршрутці
Скандал в маршрутці

Чоловік повідомив, що водій маршрутки при всіх пасажирах принижував бійця, називаючи його "бабою, яка відмовляється за себе заплатити".

Чоловік також додав, що його організація вже поговорила з водієм, після чого йому довелося просити вибачення і шукати виправдання своїм діям.

Нагадаємо, у Києві заборонять маршрутки, рішення вже прийняли.

Як повідомляв Знай.uа, водитель-гуморист возив людей в маршрутці без дверей.

Знай.uа писав, у Києві напали на приймальню депутата.