У неділю, 14 жовтня, у центрі столиці святкування переросли в масове побоїще. Активісти влаштували жорсткі розбірки з копами.

Про події на Майдані Незалежності інформує Politeka.

Інцидент стався вдень 14 жовтня вдень. Як стало відомо, у конфлікт вплуталися залучені прихильники відстороненого мера Конотопа Артема Семініхіна, якому в кінці літа міська рада винесла вотум недовіри. Таким чином останній організував акцію протесту з нагоди Дня захисника України, знайшовши прибічників та зібрав усіх на Майдані незалежності. Інформацію щодо мйбутнього мітингу було поширено через соцмережі, в тому числі Facebook.

Однак, коли активісти спробували пронести на Майдан намет, поліцейські спецпідрозділи ТОР відразу ж втутились та відібрали його. В результаті між ними та учасниками акції зав'язалась потасовка. Це сталося на початку вулиці Михайлівській.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Повідомляється, що під час побоїща сторони застосовували кийки, в хід пішов потім і сльозогінний газ.

Дивіться: Прихильники Семініхіна влаштували масову бійню у Києві

Нагадаємо, під час святкування Дня захисника на вулиці столиці вивели тисячі поліцейських, які працюють у посиленому режимі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в українській столиці на Майдані відбулась акція, яку присвятили отриманню Україною Томоса про автокефалію УПЦ

Раніше портал Знай.ua писав, що у Києві пасажира маршрутки, який намагався проїхати за посвідченням особи з інвалідністю, накинувся кодій та ще кілька пасажирів. Хлопця побили та розбили його телефон.

Дивіться: Мітинги у Києві. "Євробляхери" блокують вулиці