У Києві на Обухівському шосе 1 листопада відкривається новий ресторан "ЦеЛюбов", який вже встиг заробити славу "найскандальнішого".

В коментарях на сторінці ресторану в Facebook користувачі обурюються від нової нестандартної концепції закладу.

Українці були незадоволені рекламною кампанією ресторану, з якої стало відомо, що у закладі дозволяються бійки між закоханими.

Згідно з опублікованими правилами "ЦеЛюбові", у ресторані можна, і навіть потрібно, бити посуд, виливати їжу і напої на свого партнера, кричати, обзивати і принижувати людину, смикати за одяг, давати ляпаса.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На офіційній сторінці ресторану, його співробітники закликають бити зрадника "між ніг" або "надавати стусанів" своїй партнерці.

Користувачі мережі переконані, що така політика закладу суперечить законодавству України. У ресторані обурення людей коментують коротко.

"Нашим опонентам хочемо сказати: ні ваші агресивні коментарі, ні заяви в прокуратуру не завадять нам відкритися. Вони лише підтверджують, що наш ресторан потрібен" написали на сторінці

Нагадаємо, за останні 5 років споживання хліба і хлібобулочних виробів в Україні зменшилася приблизно на третину. Так, по ідеї, учасники цього сектору ринку приречені на скорочення виробництва, але найактивніші з них не хочуть миритися з таким станом речей.

Таким чином, зміни в асортименті, насамперед, стосується невеликих підприємств, здатних гнучко змінювати асортимент продукції: міні-пекарень, кафе, закладів фаст та стріт-фуду.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", дуже часто люди хочуть взяти в подорож те, що не носять навіть у повсякденному житті. Крім того, хочеться запастися всім необхідним: одягом для будь-якої погоди і на всі випадки життя.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що існує 10 способів заощадити в подорожі на їжі. Перше, про що повинен пам'ятати кожен, - потрібно уникати центру міста і популярних місць.