У Києві на Лисій горі помітили чоловіка, який може представляти небезпеку. Очевидці зняли ймовірного збоченця.

Відповідний відеоролик з'явився у Telegram-каналі "Киев.Live".

лиса гора

"На Лисій горі завівся маньяк! Неадекватний чоловік переслідував дівчат, а потім дістав ножа. Сказав, що йому "це подобається"! Запам'ятайте це обличчя і будьте обережні!", - коментують автори посту.

На відео дівчина зафільмувала чоловіка, який поводив себе дуже підозріло. Вона наказала йому не наближатися. Хоча чоловіка це не дуже переймало.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дивіться: Від цього чоловіка краще триматися подалі

Під Києвом збоченець чатував на молоду жінку з немовляв

На Київщині спіймали чергового збоченця, який посеред білого дня переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від напівголого неадеквата, але той гнався за нею по дворах житлових будинків.

Нагадаємо, у Дніпрі в районі житлового масиву "Левобережній 2-3" місцеві жителі схопили "на гарячому" гвалтівника, який напав на дівчину та сидів на ній без штанів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, зірка серіалу "Глухар", російський актор Максим Фатєєв, який поісився у слідчому ізоляторі у четвер, 11 жовтня, залишив передсмертну записку. У ній чоловік зізнався, що йде з життя добровільно. Напередодні його звинуватили в розбещенні 14-річного хлопця і розповсюдженні порнографічних знімків.

Також Знай.ua писав, що у столичній підземці зняли збоченця, який спочатку підхоив до людей з проханням допомогти, а потім показував геніталії.