Як і кожного року, опалювальний сезон у Києві повинен був стартувати ще 15 жовтня, однак виявилося, що ввімкнули опалення далеко не у всіх районах столиці.

опалення
опалення

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на коментар першого заступника голови КМДА Петра Пателеев.

Чиновник розповів про стан підключення будинків до тепла станом на 20 жовтня. Найбільш проблемними районами виявилися Святошинський, Солом'янський, Подільський та Оболонський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Саме в цих районах комунальне підприємство "Київтеплоенерго" фіксує значну кількість пошкоджень мереж. Комунальні служби працюють в напруженому графіку, більше 40 аварійних бригад "Київтеплоенерго" працюють цілодобово, а житлово-експлуатаційні дільниці - без вихідних, щоб забезпечити надійну подачу теплоносія. За останні кілька днів уже ліквідували майже 300 пошкоджень", - розповів Петро Пантелєєв.

Підвищення тарифів на комунальні послуги
Підвищення тарифів на комунальні послуги

Він також додав, що станом на 20 жовтня до теплопстачання підключено 163 лікарні, 282 школи та 458 дитячих садків. На даний момент комунальники продовжують роботи по підключенню житлових будинків до опалення.

Опалення
Опалення

Нагадаємо, українцям повідомили неприємну новину. Так з підвищенням цін на газ, яке з першого листопада анонсував прем'єр-міністр Володимир Гройсман, неодмінно підвищаться тарифи за комунальні послуги.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Відомо, що нові платіжки за опалення варто очікувати вже через 30-40 днів – саме стільки часу потрібно НКРЭКУ для затвердження оновлених тарифів.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у суботу, 20 жовтня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розмістив багатообіцяючий відеоролик для молодих батьків.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Так, за словами прем'єра соцдопомогу при народженні дитини нібито можна оформити онлайн і всього за 15 хвилин. Відео Володимир Гройсман виклав на своїй сторінці в Facebook.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман


Також Знай.ua писав про те, що українцям повідомили остаточну дату підвищення тарифів за опалення.