Столичні заклади громадського харчування та розважальні центри продовжують засмучувати своїх клієнтів. Вусаті монстри буквально окупували київські кафе, ресторани та ТРЦ.

Про страшний факт антисанітарії повідомили на telegram-канал "ХК", і додали відеозапис інциденту. Відеозапис надіслала користувач мережі під ім'ям - Olga.

"Кията, пам'ятаєте як кафеху прикрили через таракашків? Тут новий заклад на черзі, тарганам свободу дають. В WC торгового центру New Way.", - пишуть у "ХК".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в популярному київському ТРЦ Dream Town, який в останні дні потрапляв в суцільні скандали через тарганів, закрили один із закладів харчування. Зараз у локшина-барі Noodle Doodleам проводять дезінфекцію. Як інформує Telegram-паблік "ХК".

"Ура, товариші, перемога. Гаряче улюблений Noodle Doodle знесли. А як бонус - дезінфекція всього живого в радіусі 500 метрів", - написали автори посту, прикріпивши до новини коротке відео з місця подій.

Наприкінці вересня в локшина-барі Noodle Doodle на фуд-корті виявили повну антисанітарію. Піднос, під яким були тарганм, як живі, так і мертві знайшла одна з відвідувачок закладу, чим поділилася в мережі.

Варто нагадати, що відвідувач пабу з популярної київської мережі "Портерпаб" знайшов в своїй тарілці з м'ясом своєрідну "білкову добавку" у вигляді великого жука. Про це повідомляє telegram-канал "ГК". Повідомляється, що жука знайшли в пабі, що знаходиться на станції метро Либідська.

"Величезний, живий жук у вашій бастурмі. Портер на Либідській зробить вам вечір. А ми зробимо їм нерви. Ось срач розвели", - пишуть на каналі.

"Звичайно, можливо цей жук і є той самий Грегор Замза зі знаменитого роману, але це все одно не виправдовує той факт, що його потрібно їсти", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, улюблене кафе киян окупували бридкі створіння, відео.

Як повідомляв Знай.uа після цього відео ви назавжди припините купувати домашню молочку.

Знай.uа писав, нудота, отруєння і розлад травлення: адміністратор каналу про Київі наївся ковбаси з "Сільпо" і прозрів.