У понеділок, 22 жовтня, розлючені кияни перекрили шляхи у районі Троєщині, оскільки вранці міська електричка їздила без дотримання розкладу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

У спільноті відзначили, що ранок у понеділок для городян, що добираються на міській електричці, був особливо вражаючим. Електричка їздила без дотримання розкладу, поїздів не було по годині.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У результаті на станціях скупчилися тисячі людей, які намагалися дістатися на роботу.

"Люди почали штурмувати електричку і чіплятися за вагони ззаду. Частина людей почала заходити у кабіну машиністів. Електричка стала взагалі", – розповіли очевидці. Натовпи народу перекрили шляхи на Троєщині.

Нагадаємо, у Львівській області стався черговий скандал, який пов'язаний з сервісом Укрзалізниці.

Так, на станції Сколе 14 жовтня незадоволені пасажири не відпустили електричку в дорогу. Далеко не всі пасажири помістилися в поїзді, і тим, кому не вистачило місця, заблокували шляху.

За інформацією видання Skole today, пасажири не дали поїхати електричці, яка рухається за сполученням Мукачева-Львів. В електропоїзді було всього чотири вагони і пасажири просили додати декілька вагонів.


Як писав раніше Знай.ua, у Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ.

Про це повідомив медіацентр ПАТ "Укрзалізниця".

Хуліганам вдалося завдати неймовірного збитку, за попередніми оцінками, він становить близько 200 тисяч гривень. Вони розбили всі вікна, вирвали сидіння і зламали внутрішнє обладнання.


Також Знай.ua писав про те, що у поїзді "Львів-Запоріжжя" стався трагічний випадок - померла пасажирка, яка їхала до Кривого Рогу. Молоду жінку без ознак життя виявила в спальному вагоні провідниця потяга.